Is online betalen via Skin Studio Pour Elle veilig? Ja, je met een gerust hart online afrekenen. Skin Studio Pour Elle werkt met de beveiligde betaalomgeving en verbinding van Mollie.

Skin Studio Pour Elle heeft Mollie als partner gekozen omdat zij al vele jaren ervaring hebben met het leveren van beveiligde en gemakkelijke online betaaloplossingen en een leidende provider van multi-channel betaal diensten zijn. Mollie garandeert een 100% veilige afhandeling van betalingen, onafhankelijk van de gekozen betaalmethode.

Welke betaalmethode je ook gebruikt, de transactie gebeurt steeds via een met verschillende firewalls beveiligde site rechtstreeks tussen Mollie en jou, de koper. Noch Skin Studio Pour Elle noch derden krijgen jouw kaartnummer of andere informatie te zien.

Mollie verifieert o.a. de geldigheid van jouw kaart, kaartnummer en toegangsrechten van jouw kredietkaart en geeft Skin Studio Pour Elle  bericht wanneer alles in orde is en de betaling zal uitgevoerd worden.

Hoe kan ik betalen? Je kan verschillende betaalmogelijkheden kiezen:

Online bankieren via: iDEAL, Bancontact, Credit Card.

Zodra jouw betaling is afgerond krijg je een betalingsbevestiging email toegestuurd. Ook verschijnt er bij te betaling een bevestiging welke je kan uitprinten. Bij betalingen via Online bankieren, Online betaalsystemen kunnen we direct zien of de betaling succesvol is verlopen en zullen we jouw bestelling zo snel mogelijk verwerken.

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen, gewoon met je eigen bankpas op de vertrouwde website van jouw bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je niet te registeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Makkelijk, veilig en snel.

Bancontact / Mister Cash (België) betaal je veilig en snel online. Kies voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt zal je gevraagd worden het bedrag te controleren en om je aan te melden en te betalen met ‘Digipass’.

Met Visa/Mastercard betaal je ook veilig en snel online. Kies voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer, vervaldatum en CVC nummer in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid.

Cash of bancontact betaling in de Showroom.