Focused Care

Actieve filters

 • Cosmetic Focus-CIT
  Snel bekijken

  Cosmetic Focus-CIT

  € 36,00

  Dit kleine stempeltje maakt net als de Roll-CITs voor het gelaat microscopisch kleine gaatjes in de bovenste laag van de huid om actieve ingrediënten beter in de huid te laten dringen.

  De Focus-CIT is uitermate geschikt om de moeilijk te bereiken zones, zoals de lippen- en de oogcontour te behandelen.

  Ook het 'stempelen' moet je opbouwen. Start met 1x/week en bouw langzaam op naar 1x ’s avonds tot zelfs 2x/dag waarbij je 's ochtends en 's avonds gaat stempelen. Je start je skincare routine zoals altijd met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Je klopt zachtjes op de te behandelen zone gedurende 3 min. en je brengt meteen daarna het product naar keuze aan.

  Wil je je fronslijnen aanpakken? Kies voor het Focus Frown Serum.

  Last van lijntjes rond de ogen of lippen? Kies voor het Focus Hydrating Serum.

  Vraag onze Masters in Beauty om advies!

 • Cosmetic Gold Roll-CIT
  Snel bekijken

  Cosmetic Gold Roll-CIT

  € 228,00

  De meest exclusieve en doeltreffende roller voor het gelaat, hals en decolleté.
  Deze roller is met goud belegd. Dit maakt de roller zeer duurzaam, antibacterieel en eenvoudig te reinigen. De Gold Roll-CIT heeft 260 ultrafijne naaldjes van de hoogste kwaliteit met een lengte van 0.2mm waarmee je pijnloos over je gelaat gaat rollen. De naaldjes doorprikken de bovenste laag van je huid en maken microscopisch kleine gaatjes die zich nadien weer sluiten. Hierdoor worden de ingrediënten van je producten nog beter (3000% beter!) opgenomen door de huid en bereik je op een korte tijd de mooiste resultaten.

  Rollen moet je opbouwen. Start met 1x/week en bouw langzaam op naar 1x ’s avonds tot zelfs 2x/dag waarbij je 's ochtends en 's avonds gaat rollen. 

  Je kan starten met rollen wanneer je huid reeds aan het niveau van een AVST 3 moisturiser of een C-Quence 2 gewend is. Vraag onze Masters in Beauty om advies!

 • Cosmetic Roll-CIT®
  Snel bekijken

  Cosmetic Roll-CIT®

  € 82,00

  De Cosmetic Roll-CIT van Environ is een roller met naaldjes met een lengte van 0,1mm waarmee je pijnloos over je gelaat gaat rollen. De naaldjes maken microscopisch kleine kanaaltjes in de huid, waardoor de ingrediënten van je Environ producten beter opgenomen worden door de huid. Op een korte tijd bereik je de mooiste resultaten: je huid straalt, je teint is egaler, de structuur van je huid verfijnt en tekenen van huidveroudering vervagen. Roodheden verminderen en opgelopen zonneschade wordt hersteld.

  Heb je vragen omtrent het gebruik van dit product; vraag advies van onze Masters in Beauty.

  Gebruiksadvies:
  Rollen moet je opbouwen. Start met 1x/week en bouw langzaam op naar 1x ’s avonds tot zelfs 2x per dag waarbij je ’s ochtends en ’s avonds gaat rollen. Verdeel het gelaat, hals en decolleté in verschillende zones en rol met enige druk elke huidzone in horizontale, verticale en diagonale richting voor een maximum aantal kanaaltjes. Rol een vijftal minuten.

 • Vita Antioxidant Hydrating...
  Snel bekijken

  Vita Antioxidant Hydrating...

  € 89,50

  De Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules van Environ bieden een hydratatie en energieboost met een hoge concentratie vitamines die de huid helpen te beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen zodat ze er opvallend frisser en energieker uitziet. Deze capsules bevatten een fijne olie die je huid een luxueus, zijdezacht gevoel geeft.

  TIP: Neem je het vliegtuig? De Hydrating Oil Capsules zorgen dat je huid ook goed gehydrateerd blijft in de extreem droge lucht op het vliegtuig.

  FeestTIP: Gebruik de capsules in een kuur van 30 avonden als voorbereiding op een feest waar je wil stralen!

  Gebruiksadvies: Ingrediënten ’s Avonds breng je je pre-reiniger, reiniger, toner en Environ moisturiser met vitamine A aan. Breek 1 capsule open en breng de inhoud ervan aan op je huid.

 • Tri Biobotanical Revival...
  Snel bekijken

  Tri Biobotanical Revival...

  € 60,00

  De Tri Biobotanical Revival Masque van Environ is een facelift in een pot! Een revolutionaire combinatie van drie krachtige zuren laat de huid er jonger en veerkrachtiger uitzien en zachter aanvoelen. Het verbetert het aanzien van een ongelijkmatige teint en ondersteunt de natuurlijke hydratatie.

  Gebruiksadvies: Start ’s avonds je skincare routine met je pre-reiniger, reiniger en toner en breng het masker 2 x per week met het penseel aan in een dunne laag. Spoel het masker na 10 minuten af met lauw water en vervolg met je Environ moisturiser met vitamine A. Voelt je huid comfortabel aan, breng het masker dan 3 x per week aan en verwijder het na 20 min. Als je huid droog of trekkerig wordt, verminder je de frequentie. Zodra dit gevoel verdwenen is kan je de frequentie opnieuw verhogen.

  Opgelet: Vooral aanbevolen gedurende de herfst en de winter. Kan eventueel heel het jaar door gebruikt worden, indien elke ochtend de huid beschermd wordt met Environ RAD SPF 15 of Alpha Day Lotion SPF 15.

 • 3DSynergé Filler Crème | 30ml
  Snel bekijken

  3DSynergé Filler Crème | 30ml

  € 77,00

  "Naarmate we ouder worden, is het natuurlijk dat de huid vet in de dermis verliest, evenals hyaluronzuur. Wat veel mensen nodig hebben, is het verbeteren van het vetkussen in de huid en het opkrikken van de hyaluronzuurstatus, zodat het lijkt alsof de huid "gere-inacteerd" is. Het R&D team van Environ wilde een topische cosmetische formule ontwikkelen die gebruikt kan worden om de huid er beter uit te laten zien."- DR DES FERNANDES, ENVIRON FOUNDER EN SCIENTIFIC DIRECTOR

  Gebruik:

  3DSynergé™ Filler Crème kan tijdens elke fase van het Vitamin STEP-UP SYSTEM worden aangebracht. s Ochtends en 's avonds aanbrengen.

  1. Vooraf reinigen, reinigen en tonifiëren met de Environ producten van uw voorkeur.

  2. Breng 3DSynergé™ Filler Crème aan en volg met uw aanbevolen Environ vitamine A moisturiser.

  Breng 's morgens en 's avonds aan.

  Voor gevorderde Environ gebruikers: Gebruik Environ's Micro-Needling Technologie 's avonds alvorens 3DSynergé™ Filler Crème aan te brengen.

 • Super Moisturiser | 50 ml
  Snel bekijken

  Super Moisturiser | 50 ml

  € 48,00

  De Vita-Complex Super Moisturiser van Environ is een romige, luxueuze crème zonder vitamine A, voor de huid die meer comfort nodig heeft. Deze crème bevat hydraterende en verzachtende ingrediënten die het vocht in de huid vasthouden en de natuurlijke beschermlaag van de huid helpen verbeteren waardoor de huid zijdezacht en comfortabel aanvoelt. 


  TIP: Ga je op wintersport, verwen dan je huid met Super Moisturiser. Deze zorgt ervoor dat je huid ook goed gehydrateerd blijft in deze extreme kou.

 • Focus Care Clarity+ Range
  Snel bekijken

  Focus Care Clarity+ Range

  € 99,00

  Ga aan de slag met de producten van de Focus Care Clarity+ Range van Environ, en pak de onzuiverheden aan. Clean, Control and Clear is het motto van dit 3-fase systeem.

  De set bevat:

  Gratis Sebuwash 

  Gratis Sebu Tone

  Sebu ACE oil

  Sebu LAC lotion

  Sebuclear Masque 

 • Luxury travel essentials set
  Snel bekijken

  Luxury travel essentials set

  € 140,00

  Ontvang een gratis Revival Masque 15ml, Body oil 60ml, limited edition Cosmetic bag bij aankoop van Youth EssentiA Eye Gel 10ml, Mela-Even cream 25ml en Avance Moisturiser 15ml. 

  (Beperkte voorraad)

 • Seriénce Night Serum | 30 ml
  Snel bekijken

  Seriénce Night Serum | 30 ml

  € 74,00

  Het Malachite-NP Complex Seriénce Night Serum van Environ is een innovatief geavanceerd serum om de huid gedurende de nacht een boost te geven en de negatieve langetermijneffecten van stress tegen te gaan.

  Het resultaat: een serene, stralende en jeugdig uitziende huid.

  Hoe gebruiken: start ’s avonds je skincare routine met je pre-reiniger, reiniger en toner. Breng vervolgens drie pompjes Seriénce Night Serum aan. Volg met je Environ moisturiser met vitamine A.   

 • Micro-Needling Instrument...
  Snel bekijken

  Micro-Needling Instrument...

  € 26,00

  Deze vloeistof is speciaal geformuleerd om de cosmetische microneedling-instrumenten van Environ grondig te reinigen.

  STAP 1: vul de houder tot aan de vullijn. STAP 2: laat het instrument 10 minuten weken en haal het eruit. STAP 3: reinig het instrument grondig met lauw, stromend water. STAP 4: laat het drogen. STAP 5: berg het veilig op in de beschermende houder tot het volgende gebruik.

 • Micro-Needling Cosmetic...
  Snel bekijken

  Micro-Needling Cosmetic...

  € 214,00

  De Cosmetic Body Roll-CIT van Environ met naalden van 0,1 mm lang werd speciaal ontwikkeld voor het lichaam en maakt het vanwege de vorm makkelijk om de rondingen van het lichaam te volgen. De Body Roll-CIT maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de bovenste laag van de huid om de actieve ingrediënten van je Environ lichaamsproducten beter in de huid te laten dringen.

  Het is dé tool om samen met de Environ lichaamsproducten vaarwel te zeggen aan striemen, sinaasappelhuid en littekens op het lichaam. Uiteraard zal ook je algemene huidconditie er baat bij hebben en wordt je huid gladder, strakker, egaler en stralender.

 • Vita-Enriched Colostrum Gel...
  Snel bekijken

  Vita-Enriched Colostrum Gel...

  € 61,00

  Omschrijving Focus Care Comfort + Vita-Enriched Colostrum Gel 30ml

  De essentiële voedingsstoffen helpen het immuunsysteem van de huid versterken, reduceren de zichtbaarheid van fijne lijntjes en roodheid en maken de dunne huid dikker. Geschikt voor de voortijdig verouderde, door zon beschadigde en probleemhuid (acne).

  Gebruik:

  's Morgens en ’s avonds na het pre-reinigen, reinigen en tonifiëren, Intensive Colostrum Gel onder of gemengd met de Environ moisturiser van uw voorkeur aanbrengen. Colostrum Gel mag gecombineerd worden met om het even welk product uit alle Environ gamma's.

 • Concentrated Retinol Serum...
  Snel bekijken

  Concentrated Retinol Serum...

  € 70,00

  Retinol 3 bevat de hoogste concentratie retinol en colostrum en is de perfecte oplossing voor hardnekkige huidcondities zoals onregelmatige teint, fotoveroudering, ontstekingen. Door de hoge dosis retinol kunnen deze producten enkel gebruikt worden wanneer de huid al gewend is aan hogere concentraties vitamine A. Dit is de derde fase in het Retinol stappensysteem.

  Gebruik:

  ’s Avonds na het pre-reinigen, reinigen en tonifiëren één druppel Retinol 3 mengen met de Environ moisturiser van uw voorkeur. In het begin van de behandeling de frequentie en de dosis langzaam opbouwen.

  Enkel geschikt voor personen die al gewend zijn aan Retinol 2. Niet geschikt voor personen met een zeer gevoelige huid. Daar dit product zeer hoge concentraties vitamine A bevat, eerst een Environ deskundige adviseren alvorens dit product te gebruiken.

 • Concentrated Retinol Serum...
  Snel bekijken

  Concentrated Retinol Serum...

  € 67,00

  Retinol 2 bevat een zeer hoge concentratie retinol en colostrum en is de perfecte oplossing voor hardnekkige huidcondities zoals onregelmatige teint, fotoveroudering, ontstekingen. Door de hoge dosis retinol kunnen deze producten enkel gebruikt worden wanneer de huid al gewend is aan hogere concentraties vitamine A. Dit is de tweede fase in het Retinol stappensysteem.

  Gebruik:

  ’s Avonds na het pre-reinigen, reinigen en tonifiëren één druppel Retinol 2 mengen met de Environ moisturiser van uw voorkeur. In het begin van de behandeling de frequentie en de dosis langzaam opbouwen. Enkel geschikt voor personen die al gewend zijn aan Retinol 1.

 • Concentrated Retinol Serum...
  Snel bekijken

  Concentrated Retinol Serum...

  € 65,00

  Retinol 1 bevat een hoge concentratie retinol en colostrum en is de perfecte oplossing voor hardnekkige huidcondities zoals onregelmatige teint, fotoveroudering, ontstekingen. Door de hoge dosis retinol kunnen deze producten enkel gebruikt worden wanneer de huid al gewend is aan hogere concentraties vitamine A. Dit is de eerste fase in het Retinol stappensysteem.

  Gebruik:

  's Avonds na het pre-reinigen, reinigen en tonifië¦ren één druppel Retinol 1 mengen met de Environ moisturiser van uw voorkeur. In het begin van de behandeling de frequentie en de dosis langzaam opbouwen. Enkel geschikt voor personen die al gewend zijn aan AVST 5 of Ionzyme C-Quence 3.

  Niet geschikt voor personen met een zeer gevoelige huid. Daar dit product zeer hoge concentraties vitamine A bevat, eerst een Environ deskundige adviseren alvorens dit product te gebruiken.

 • Peptide Enriched Frown...
  Snel bekijken

  Peptide Enriched Frown...

  € 149,00

  De Peptide Enriched Frown Serum van Environ verrijkt met een supergeconcentreerde combinatie van peptiden, helpt het aanzien van rimpels, fijne expressielijntjes op het voorhoofd en kraaienpootjes te verzachten en te verbeteren. De vermoeide huid ziet er frisser en ontspannen uit.

  Gebruiksadvies

  Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je pre-reiniger, reiniger en toner. Vervolgens gebruik je je Environ Cosmetic Roll-CIT of Focus-CIT op je voorhoofd, onder en tussen de wenkbrauwen en aan de buitenste ooghoeken. Breng daarna 1 à 2 druppels van het serum aan op diezelfde zones. Vervolgens breng je je Environ moisturiser met vitamine A aan

 • Anti-Pollution Masque 75ml
  Snel bekijken

  Anti-Pollution Masque 75ml

  € 45,00

  Het Purifying Anti-Pollution Masque van Environ is een multi-functioneel masker met Japanse houtskool en speciale plantaardige ingrediënten dat helpt om onzuiverheden die het gevolg zijn van vervuiling te absorberen, het aanzien van de huid te normaliseren en te hydrateren, waardoor ze gerevitaliseerd en zacht aanvoelt.

 • revolutionaire DF Mobile...
  Snel bekijken

  revolutionaire DF Mobile...

  € 495,00

  Het revolutionaire DF Mobile Skincare Device, ontwikkeld door Dr Des Fernandes, is een hoogwaardige technologie die is ontworpen om de actieve ingrediënten en voordelen van Environ's krachtige serums te optimaliseren.

  Gebruik het draagbare apparaat als power-duo met Environ's Avance Elixir om de zichtbare tekenen van fotoveroudering te verbeteren

  De effectieve productformuleringen van Environ in het Youth+ gamma zijn intelligent en wetenschappelijk ontworpen om de huid er veerkrachtiger en stralender uit te laten zien.

 • Botanical Infused Sebu-Wash...
  Snel bekijken

  Botanical Infused Sebu-Wash...

  € 36,00

  De Botanical Infused Sebu-Wash Gel Cleanser van Environ is een schuimende reiniger die onzuiverheden en overtollige talg op het huidoppervlak helpt te verwijderen zonder de huid uit te drogen, zodat de huid fris en zuiver aanvoelt.

  Het is de ideale reiniger voor vette, onzuivere huid en puistjes.

  Schuim ’s ochtends en ’s avonds een kleine hoeveelheid Sebu-Wash Gel Cleanser in de hand op met water en reinig de huid. Spoel daarna met lauw water af.

  Opgelet: dit product bevat salicylzuur en moet daarom vermeden worden bij allergie aan aspirine. Bescherm je elke ochtend met de RAD SPF 15 of Alpha Day Lotion SPF 15.

 • Sebu-Clear Masque | 50 ml
  Snel bekijken

  Sebu-Clear Masque | 50 ml

  € 40,00

  Dit crèmemasker bevat een combinatie van exfoliërende zuren en helpt bestaande puistjes te zuiveren.