Focused Care

Actieve filters

 • Peptide Enriched Frown...
  Snel bekijken

  Peptide Enriched Frown...

  € 149,00

  De Peptide Enriched Frown Serum van Environ verrijkt met een supergeconcentreerde combinatie van peptiden, helpt het aanzien van rimpels, fijne expressielijntjes op het voorhoofd en kraaienpootjes te verzachten en te verbeteren. De vermoeide huid ziet er frisser en ontspannen uit.

  Gebruiksadvies

  Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je pre-reiniger, reiniger en toner. Vervolgens gebruik je je Environ Cosmetic Roll-CIT of Focus-CIT op je voorhoofd, onder en tussen de wenkbrauwen en aan de buitenste ooghoeken. Breng daarna 1 à 2 druppels van het serum aan op diezelfde zones. Vervolgens breng je je Environ moisturiser met vitamine A aan

 • 3DSynergé Filler Crème | 30ml
  Snel bekijken

  3DSynergé Filler Crème | 30ml

  € 78,00

  "Naarmate we ouder worden, is het natuurlijk dat de huid vet in de dermis verliest, evenals hyaluronzuur. Wat veel mensen nodig hebben, is het verbeteren van het vetkussen in de huid en het opkrikken van de hyaluronzuurstatus, zodat het lijkt alsof de huid "gere-inacteerd" is. Het R&D team van Environ wilde een topische cosmetische formule ontwikkelen die gebruikt kan worden om de huid er beter uit te laten zien."- DR DES FERNANDES, ENVIRON FOUNDER EN SCIENTIFIC DIRECTOR

  Gebruik:

  3DSynergé™ Filler Crème kan tijdens elke fase van het Vitamin STEP-UP SYSTEM worden aangebracht. s Ochtends en 's avonds aanbrengen.

  1. Vooraf reinigen, reinigen en tonifiëren met de Environ producten van uw voorkeur.

  2. Breng 3DSynergé™ Filler Crème aan en volg met uw aanbevolen Environ vitamine A moisturiser.

  Breng 's morgens en 's avonds aan.

  Voor gevorderde Environ gebruikers: Gebruik Environ's Micro-Needling Technologie 's avonds alvorens 3DSynergé™ Filler Crème aan te brengen.

 • Concentrated Alpha Hydroxy...
  Snel bekijken

  Concentrated Alpha Hydroxy...

  € 58,00

  De Concentrated Alpha Hydroxy Toner van Environ bevat een hoge concentratie van glycolzuur dat het aanzien van een door de zon verouderde huid helpt te verbeteren. Deze toner helpt de natuurlijke zuurtegraad van de huid te verbeteren voor een betere opname van de actieve ingrediënte en verfijnt de huidtextuur waardoor de huid zachter en gladder wordt.

  Breng ’s ochtends en ’s avonds na je pre-reiniger en reiniger, de Toner aan met een wattenschijfje. Vervolgens breng je je eventuele serum, ooggel en moisturiser aan.

  Opgelet: Bij gebruik van deze toner de huid elke ochtend zeker beschermen met Environ RAD SPF 15 of Alpha Day Lotion SPF 15. Wanneer de huid gevoelig is aan pigment, deze toner ’s ochtends niet gebruiken tijdens de lente en zomer.

 • Tri Biobotanical Revival...
  Snel bekijken

  Tri Biobotanical Revival...

  € 62,00

  De Tri Biobotanical Revival Masque van Environ is een facelift in een pot! Een revolutionaire combinatie van drie krachtige zuren laat de huid er jonger en veerkrachtiger uitzien en zachter aanvoelen. Het verbetert het aanzien van een ongelijkmatige teint en ondersteunt de natuurlijke hydratatie.

  Gebruiksadvies: Start ’s avonds je skincare routine met je pre-reiniger, reiniger en toner en breng het masker 2 x per week met het penseel aan in een dunne laag. Spoel het masker na 10 minuten af met lauw water en vervolg met je Environ moisturiser met vitamine A. Voelt je huid comfortabel aan, breng het masker dan 3 x per week aan en verwijder het na 20 min. Als je huid droog of trekkerig wordt, verminder je de frequentie. Zodra dit gevoel verdwenen is kan je de frequentie opnieuw verhogen.

  Opgelet: Vooral aanbevolen gedurende de herfst en de winter. Kan eventueel heel het jaar door gebruikt worden, indien elke ochtend de huid beschermd wordt met Environ RAD SPF 15 of Alpha Day Lotion SPF 15.

 • Seriénce Night Serum | 30 ml
  Snel bekijken

  Seriénce Night Serum | 30 ml

  € 75,00

  Het Malachite-NP Complex Seriénce Night Serum van Environ is een innovatief geavanceerd serum om de huid gedurende de nacht een boost te geven en de negatieve langetermijneffecten van stress tegen te gaan.

  Het resultaat: een serene, stralende en jeugdig uitziende huid.

  Hoe gebruiken: start ’s avonds je skincare routine met je pre-reiniger, reiniger en toner. Breng vervolgens drie pompjes Seriénce Night Serum aan. Volg met je Environ moisturiser met vitamine A.   

 • Tri-Peptide Complex Avance...
  Snel bekijken

  Tri-Peptide Complex Avance...

  € 89,00

  De Tri-Peptide Complex Avance Moisturiser van Environ is een rijkelijk, multifunctioneel crème-serum die de huid een verjongende boost geeft. Dit luxueuze serum zorgt er voor dat je huid gehydrateerd aanvoelt en er voller en steviger uitziet. 

  Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je pre-reiniger, reiniger en toner. Breng vervolgens Avance Moisturiser aan (2 à 3 pompjes). Volg met je Environ moisturiser met vitamine A.

  TIP: Environ-gebruikers die een gemiddelde dosis vitamine A gebruiken, kunnen de Cosmetic Roll-CIT gebruiken voor het aanbrengen van Avance Moisturiser.

 • Tri-Peptide Complex+ Avance...
  Snel bekijken

  Tri-Peptide Complex+ Avance...

  € 89,00

  Het anti-aging serum voor de mature huid!

  Dankzij het nieuwe Avance Elixir is er jonger uitzien geen onbereikbaar doel meer in deze selfie-wereld.

  Dit anti-aging serum is werkzaam op verschillende vlakken:

  Het draagt bij tot het verminderen van zichtbare tekenen van veroudering door de huid te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling en vervuiling

  Het verbetert het algemene uitzicht, de textuur en de tonus van de huid

  Het draagt bij tot het behoud van een jonge, stralende en egale teint

  Dit luxueuze serum zorgt er ook voor dat je huid gehydrateerd aanvoelt en er gladder en steviger uitziet. 

  Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Breng vervolgens Tri-Peptide Complex Avance Elixir Moisturiser aan (2 à 3 pompjes). Volg met je Environ moisturiser, hetzij Skin EssentiA, hetzij Youth EssentiA.

  TIP: Ervaren Environ-gebruikers kunnen de Gold Roll-Cit gebruiken voor het aanbrengen.

  Look younger, longer

 • Concentrated Retinol Serum...
  Snel bekijken

  Concentrated Retinol Serum...

  € 65,00

  Retinol 1 bevat een hoge concentratie retinol en colostrum en is de perfecte oplossing voor hardnekkige huidcondities zoals onregelmatige teint, fotoveroudering, ontstekingen. Door de hoge dosis retinol kunnen deze producten enkel gebruikt worden wanneer de huid al gewend is aan hogere concentraties vitamine A. Dit is de eerste fase in het Retinol stappensysteem.

  Gebruik:

  's Avonds na het pre-reinigen, reinigen en tonifië¦ren één druppel Retinol 1 mengen met de Environ moisturiser van uw voorkeur. In het begin van de behandeling de frequentie en de dosis langzaam opbouwen. Enkel geschikt voor personen die al gewend zijn aan AVST 5 of Ionzyme C-Quence 3.

  Niet geschikt voor personen met een zeer gevoelige huid. Daar dit product zeer hoge concentraties vitamine A bevat, eerst een Environ deskundige adviseren alvorens dit product te gebruiken.

 • Concentrated Retinol Serum...
  Snel bekijken

  Concentrated Retinol Serum...

  € 67,00

  Retinol 2 bevat een zeer hoge concentratie retinol en colostrum en is de perfecte oplossing voor hardnekkige huidcondities zoals onregelmatige teint, fotoveroudering, ontstekingen. Door de hoge dosis retinol kunnen deze producten enkel gebruikt worden wanneer de huid al gewend is aan hogere concentraties vitamine A. Dit is de tweede fase in het Retinol stappensysteem.

  Gebruik:

  ’s Avonds na het pre-reinigen, reinigen en tonifiëren één druppel Retinol 2 mengen met de Environ moisturiser van uw voorkeur. In het begin van de behandeling de frequentie en de dosis langzaam opbouwen. Enkel geschikt voor personen die al gewend zijn aan Retinol 1.

 • Concentrated Retinol Serum...
  Snel bekijken

  Concentrated Retinol Serum...

  € 70,00

  Retinol 3 bevat de hoogste concentratie retinol en colostrum en is de perfecte oplossing voor hardnekkige huidcondities zoals onregelmatige teint, fotoveroudering, ontstekingen. Door de hoge dosis retinol kunnen deze producten enkel gebruikt worden wanneer de huid al gewend is aan hogere concentraties vitamine A. Dit is de derde fase in het Retinol stappensysteem.

  Gebruik:

  ’s Avonds na het pre-reinigen, reinigen en tonifiëren één druppel Retinol 3 mengen met de Environ moisturiser van uw voorkeur. In het begin van de behandeling de frequentie en de dosis langzaam opbouwen.

  Enkel geschikt voor personen die al gewend zijn aan Retinol 2. Niet geschikt voor personen met een zeer gevoelige huid. Daar dit product zeer hoge concentraties vitamine A bevat, eerst een Environ deskundige adviseren alvorens dit product te gebruiken.

 • Alpha Hydroxy Night Cream...
  Snel bekijken

  Alpha Hydroxy Night Cream...

  € 58,50

  De aanvullende, hydraterende nachtcrème voor alle huidtypes. In het bijzonder geschikt voor de droge, vochtarme, onzuivere of gevoelige huid.

  De Alpha Hydroxy Night Cream bevat een lage concentratie zuren die je huid gladder en zachter maken. Bovendien zorgt dit product ervoor dat de actieve ingrediënten in je Environ producten nog beter hun werk kunnen doen voor jouw huid.

  Breng de Alpha Hydroxy Night Cream 2 tot 3 x per week of vaker (afhankelijk van je huidconditie) ’s avonds aan. Je start met je pre-reiniging (met Pre-Cleansing Oil of Sebuprep), cleanser en toner en brengt vervolgens je Alpha Hydroxy Night Cream aan. Hier bovenop breng je Environ moisturiser aan.

 • HA Intensive Hydrating...
  Snel bekijken

  HA Intensive Hydrating...

  € 66,00

  Dit fijn, hydraterend serum met een hoge concentratie hyaluronzuur maakt je huid voller en vervaagt zichtbaar de lijntjes. Perfect voor de vochtarme en/of mature huid.

  Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Breng vervolgens het HA Intensive Hydrating Serum aan (enkele druppels), gevolgd door je ooggel en moisturiser.

  TIP: voor de beste resultaten gebruik je je Roll-CIT na je toner en breng je daarna het serum aan.

 • Vita Antioxidant Hydrating...
  Snel bekijken

  Vita Antioxidant Hydrating...

  € 89,50

  De Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules van Environ bieden een hydratatie en energieboost met een hoge concentratie vitamines die de huid helpen te beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen zodat ze er opvallend frisser en energieker uitziet. Deze capsules bevatten een fijne olie die je huid een luxueus, zijdezacht gevoel geeft.

  TIP: Neem je het vliegtuig? De Hydrating Oil Capsules zorgen dat je huid ook goed gehydrateerd blijft in de extreem droge lucht op het vliegtuig.

  FeestTIP: Gebruik de capsules in een kuur van 30 avonden als voorbereiding op een feest waar je wil stralen!

  Gebruiksadvies: Ingrediënten ’s Avonds breng je je pre-reiniger, reiniger, toner en Environ moisturiser met vitamine A aan. Breek 1 capsule open en breng de inhoud ervan aan op je huid.

 • Vita-Enriched Colostrum Gel...
  Snel bekijken

  Vita-Enriched Colostrum Gel...

  € 63,00

  Omschrijving Focus Care Comfort + Vita-Enriched Colostrum Gel 30ml

  De essentiële voedingsstoffen helpen het immuunsysteem van de huid versterken, reduceren de zichtbaarheid van fijne lijntjes en roodheid en maken de dunne huid dikker. Geschikt voor de voortijdig verouderde, door zon beschadigde en probleemhuid (acne).

  Gebruik:

  's Morgens en ’s avonds na het pre-reinigen, reinigen en tonifiëren, Intensive Colostrum Gel onder of gemengd met de Environ moisturiser van uw voorkeur aanbrengen. Colostrum Gel mag gecombineerd worden met om het even welk product uit alle Environ gamma's.

 • Vita-Enriched Antioxidant...
  Snel bekijken

  Vita-Enriched Antioxidant...

  € 49,00

  Deze kalmerende en hydraterende gel is het perfecte serum onder je moisturiser om je huid voor te bereiden op de zon of om de gevoelige huid te kalmeren.

  Antioxidant Gel is ook geschikt als dag- en nachtverzorging voor de gevoelige, ruwe of schilferige huid die voorbereid moet worden op producten met vitamine A.

  TIP1: bewaar je Vita-Enriched Antioxidant Gel in de koelkast tijdens de warme periodes en gebruik hem ’s avonds als verkoelende aftersun voor je gelaat.

   TIP2: was je het doelwit van een boosaardig insect? De Vita-Enriched Antioxidant Gel doet prima dienst als afterbite behandeling!

  TIP3: ook je man zal deze gel weten te appreciëren om zijn huid na het scheren te kalmeren.

 • Anti-Pollution Spritz 50ml
  Snel bekijken

  Anti-Pollution Spritz 50ml

  € 39,00

  De Complete Anti-Pollution Spritz van Environ vormt een licht, onzichtbaar en ademend schild op de huid en biedt volledige bescherming met een wetenschappelijk geperfectioneerde mix van intelligente ingrediënten die beschermen tegen vervuiling en de schadelijke effecten van vervuiling tegengaan.

 • Anti-Pollution Masque 75ml
  Snel bekijken

  Anti-Pollution Masque 75ml

  € 45,00

  Het Purifying Anti-Pollution Masque van Environ is een multi-functioneel masker met Japanse houtskool en speciale plantaardige ingrediënten dat helpt om onzuiverheden die het gevolg zijn van vervuiling te absorberen, het aanzien van de huid te normaliseren en te hydrateren, waardoor ze gerevitaliseerd en zacht aanvoelt.

 • Multi-Bioactive Mela-Prep...
  Snel bekijken

  Multi-Bioactive Mela-Prep...

  € 37,00

  De Mela-Prep Lotion maakt deel uit van het Environ Focus Care Radiance+ gamma, een gamma dat helpt om een gelijkmatige teint te verkrijgen.

  Dit gamma is een aanvulling op je dagelijks skincare routine. Het is belangrijk om de huid eerst te normaliseren om een gezonde huid te bekomen.

  Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Breng vervolgens Mela-Prep Lotion aan op de donkere huidzones.

  Gebruik vervolgens het Vita-Botanical Mela-Fade Serum System, de Intense C-Boost Mela-Even Cream en sluit af met je gebruikelijke vitamineproduct uit het Skin EssentiA of Youth EssentiA-gamma.

  TIP: als ervaren Environ gebruik(st)er (je gebruikt minimum een Vita-Antioxidant AVST  Moisturiser 3 of een Vita-Peptide C-Quence Serum 2) kan je ’s avonds je huid eerst 3 à 5 min. rollen met een Environ Roll-CIT vóór het aanbrengen  van de Mela-Prep Lotion, gevolgd door Mela-Fade Serum System, Mela-Even Cream en je vitamine A moisturiser.

 • Vita-Botanical Mela-Fade...
  Snel bekijken

  Vita-Botanical Mela-Fade...

  € 69,50

  Het vervagen van het zichtbare pigment via dit synergetische serumsysteem optimaliseren.

  Het Mela-Fade Serum System maakt deel uit van Environ Focus Care Radiance+ gamma, een gamma dat helpt om een gelijkmatige teint te verkrijgen.

  Dit Mela-Fade Serum System wordt samen gebruikt voor een optimaal resultaat. Wanneer Mela-Fade Serum A in combinatie met het Vita-Botanical Mela-Fade Serum B gebruikt wordt, draagt het bij tot het vervagen van het zichtbare pigment en zonneschade.

  Het Environ Focus Care Radiance+ gamma is een aanvulling op je dagelijkse skincare routine. Het is belangrijk om de huid eerst te normaliseren om een gezonde huid te verkrijgen.

  Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Breng vervolgens Mela-Prep Lotion aan op de donkere huidzones. Meng een gelijke hoeveelheid van Mela-Fade Serum A en B en masseer het zachtjes in de gepigmenteerde huidzones.

 • Intense C-Boost Mela-Even...
  Snel bekijken

  Intense C-Boost Mela-Even...

  € 47,00

  Het Environ Focus Care Radiance+ gamma helpt om een ongelijkmatige teint te verminderen en de huid er stralend en gezond te laten uitzien.

  Het Environ Focus Care Radiance+ gamma is een aanvulling op je dagelijkse skincare routine. Het is belangrijk om de huid eerst te normaliseren om een gezonde huid te verkrijgen.

  Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Breng vervolgens Mela-Prep Lotion en Mela-Fade Serum System  aan op de donkere huidzones. Gebruik vervolgens de Intense C-Boost Mela-Even Cream op het volledige gelaat of op de donkere zones en sluit af met je gebruikelijke vitamineproduct uit het Skin EssentiA of Youth EssentiA-gamma. 

  TIP: als ervaren Environ gebruik(st)er (je gebruikt minimum een Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 3 of een Vita-Peptide C-Quence Serum 2) kan je ’s avonds je huid eerst 3 à 5 min. rollen met een Environ Roll-CIT vóór het aanbrengen  van de Mela-Prep Lotion, gevolgd door Mela-Fade Serum System, Mela-Even Cream en je vitamine A moisturiser.

 • Botanical Infused Sebu-Wash...
  Snel bekijken

  Botanical Infused Sebu-Wash...

  € 38,00

  De Botanical Infused Sebu-Wash Gel Cleanser van Environ is een schuimende reiniger die onzuiverheden en overtollige talg op het huidoppervlak helpt te verwijderen zonder de huid uit te drogen, zodat de huid fris en zuiver aanvoelt.

  Het is de ideale reiniger voor vette, onzuivere huid en puistjes.

  Schuim ’s ochtends en ’s avonds een kleine hoeveelheid Sebu-Wash Gel Cleanser in de hand op met water en reinig de huid. Spoel daarna met lauw water af.

  Opgelet: dit product bevat salicylzuur en moet daarom vermeden worden bij allergie aan aspirine. Bescherm je elke ochtend met de RAD SPF 15 of Alpha Day Lotion SPF 15.