- Radiance+

Actieve filters

 • Multi-Bioactive Mela-Prep...
  Snel bekijken

  Multi-Bioactive Mela-Prep...

  € 37,00

  De Mela-Prep Lotion maakt deel uit van het Environ Focus Care Radiance+ gamma, een gamma dat helpt om een gelijkmatige teint te verkrijgen.

  Dit gamma is een aanvulling op je dagelijks skincare routine. Het is belangrijk om de huid eerst te normaliseren om een gezonde huid te bekomen.

  Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Breng vervolgens Mela-Prep Lotion aan op de donkere huidzones.

  Gebruik vervolgens het Vita-Botanical Mela-Fade Serum System, de Intense C-Boost Mela-Even Cream en sluit af met je gebruikelijke vitamineproduct uit het Skin EssentiA of Youth EssentiA-gamma.

  TIP: als ervaren Environ gebruik(st)er (je gebruikt minimum een Vita-Antioxidant AVST  Moisturiser 3 of een Vita-Peptide C-Quence Serum 2) kan je ’s avonds je huid eerst 3 à 5 min. rollen met een Environ Roll-CIT vóór het aanbrengen  van de Mela-Prep Lotion, gevolgd door Mela-Fade Serum System, Mela-Even Cream en je vitamine A moisturiser.

 • Vita-Botanical Mela-Fade...
  Snel bekijken

  Vita-Botanical Mela-Fade...

  € 69,50

  Het vervagen van het zichtbare pigment via dit synergetische serumsysteem optimaliseren.

  Het Mela-Fade Serum System maakt deel uit van Environ Focus Care Radiance+ gamma, een gamma dat helpt om een gelijkmatige teint te verkrijgen.

  Dit Mela-Fade Serum System wordt samen gebruikt voor een optimaal resultaat. Wanneer Mela-Fade Serum A in combinatie met het Vita-Botanical Mela-Fade Serum B gebruikt wordt, draagt het bij tot het vervagen van het zichtbare pigment en zonneschade.

  Het Environ Focus Care Radiance+ gamma is een aanvulling op je dagelijkse skincare routine. Het is belangrijk om de huid eerst te normaliseren om een gezonde huid te verkrijgen.

  Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Breng vervolgens Mela-Prep Lotion aan op de donkere huidzones. Meng een gelijke hoeveelheid van Mela-Fade Serum A en B en masseer het zachtjes in de gepigmenteerde huidzones.

 • Intense C-Boost Mela-Even...
  Snel bekijken

  Intense C-Boost Mela-Even...

  € 47,00

  Het Environ Focus Care Radiance+ gamma helpt om een ongelijkmatige teint te verminderen en de huid er stralend en gezond te laten uitzien.

  Het Environ Focus Care Radiance+ gamma is een aanvulling op je dagelijkse skincare routine. Het is belangrijk om de huid eerst te normaliseren om een gezonde huid te verkrijgen.

  Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Breng vervolgens Mela-Prep Lotion en Mela-Fade Serum System  aan op de donkere huidzones. Gebruik vervolgens de Intense C-Boost Mela-Even Cream op het volledige gelaat of op de donkere zones en sluit af met je gebruikelijke vitamineproduct uit het Skin EssentiA of Youth EssentiA-gamma. 

  TIP: als ervaren Environ gebruik(st)er (je gebruikt minimum een Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 3 of een Vita-Peptide C-Quence Serum 2) kan je ’s avonds je huid eerst 3 à 5 min. rollen met een Environ Roll-CIT vóór het aanbrengen  van de Mela-Prep Lotion, gevolgd door Mela-Fade Serum System, Mela-Even Cream en je vitamine A moisturiser.