- Youth+

Actieve filters

 • Peptide Enriched Frown...
  Snel bekijken

  Peptide Enriched Frown...

  € 149,00

  De Peptide Enriched Frown Serum van Environ verrijkt met een supergeconcentreerde combinatie van peptiden, helpt het aanzien van rimpels, fijne expressielijntjes op het voorhoofd en kraaienpootjes te verzachten en te verbeteren. De vermoeide huid ziet er frisser en ontspannen uit.

  Gebruiksadvies

  Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je pre-reiniger, reiniger en toner. Vervolgens gebruik je je Environ Cosmetic Roll-CIT of Focus-CIT op je voorhoofd, onder en tussen de wenkbrauwen en aan de buitenste ooghoeken. Breng daarna 1 à 2 druppels van het serum aan op diezelfde zones. Vervolgens breng je je Environ moisturiser met vitamine A aan

 • 3DSynergé Filler Crème | 30ml
  Snel bekijken

  3DSynergé Filler Crème | 30ml

  € 78,00

  "Naarmate we ouder worden, is het natuurlijk dat de huid vet in de dermis verliest, evenals hyaluronzuur. Wat veel mensen nodig hebben, is het verbeteren van het vetkussen in de huid en het opkrikken van de hyaluronzuurstatus, zodat het lijkt alsof de huid "gere-inacteerd" is. Het R&D team van Environ wilde een topische cosmetische formule ontwikkelen die gebruikt kan worden om de huid er beter uit te laten zien."- DR DES FERNANDES, ENVIRON FOUNDER EN SCIENTIFIC DIRECTOR

  Gebruik:

  3DSynergé™ Filler Crème kan tijdens elke fase van het Vitamin STEP-UP SYSTEM worden aangebracht. s Ochtends en 's avonds aanbrengen.

  1. Vooraf reinigen, reinigen en tonifiëren met de Environ producten van uw voorkeur.

  2. Breng 3DSynergé™ Filler Crème aan en volg met uw aanbevolen Environ vitamine A moisturiser.

  Breng 's morgens en 's avonds aan.

  Voor gevorderde Environ gebruikers: Gebruik Environ's Micro-Needling Technologie 's avonds alvorens 3DSynergé™ Filler Crème aan te brengen.

 • Concentrated Alpha Hydroxy...
  Snel bekijken

  Concentrated Alpha Hydroxy...

  € 58,00

  De Concentrated Alpha Hydroxy Toner van Environ bevat een hoge concentratie van glycolzuur dat het aanzien van een door de zon verouderde huid helpt te verbeteren. Deze toner helpt de natuurlijke zuurtegraad van de huid te verbeteren voor een betere opname van de actieve ingrediënte en verfijnt de huidtextuur waardoor de huid zachter en gladder wordt.

  Breng ’s ochtends en ’s avonds na je pre-reiniger en reiniger, de Toner aan met een wattenschijfje. Vervolgens breng je je eventuele serum, ooggel en moisturiser aan.

  Opgelet: Bij gebruik van deze toner de huid elke ochtend zeker beschermen met Environ RAD SPF 15 of Alpha Day Lotion SPF 15. Wanneer de huid gevoelig is aan pigment, deze toner ’s ochtends niet gebruiken tijdens de lente en zomer.

 • Tri Biobotanical Revival...
  Snel bekijken

  Tri Biobotanical Revival...

  € 62,00

  De Tri Biobotanical Revival Masque van Environ is een facelift in een pot! Een revolutionaire combinatie van drie krachtige zuren laat de huid er jonger en veerkrachtiger uitzien en zachter aanvoelen. Het verbetert het aanzien van een ongelijkmatige teint en ondersteunt de natuurlijke hydratatie.

  Gebruiksadvies: Start ’s avonds je skincare routine met je pre-reiniger, reiniger en toner en breng het masker 2 x per week met het penseel aan in een dunne laag. Spoel het masker na 10 minuten af met lauw water en vervolg met je Environ moisturiser met vitamine A. Voelt je huid comfortabel aan, breng het masker dan 3 x per week aan en verwijder het na 20 min. Als je huid droog of trekkerig wordt, verminder je de frequentie. Zodra dit gevoel verdwenen is kan je de frequentie opnieuw verhogen.

  Opgelet: Vooral aanbevolen gedurende de herfst en de winter. Kan eventueel heel het jaar door gebruikt worden, indien elke ochtend de huid beschermd wordt met Environ RAD SPF 15 of Alpha Day Lotion SPF 15.

 • Seriénce Night Serum | 30 ml
  Snel bekijken

  Seriénce Night Serum | 30 ml

  € 75,00

  Het Malachite-NP Complex Seriénce Night Serum van Environ is een innovatief geavanceerd serum om de huid gedurende de nacht een boost te geven en de negatieve langetermijneffecten van stress tegen te gaan.

  Het resultaat: een serene, stralende en jeugdig uitziende huid.

  Hoe gebruiken: start ’s avonds je skincare routine met je pre-reiniger, reiniger en toner. Breng vervolgens drie pompjes Seriénce Night Serum aan. Volg met je Environ moisturiser met vitamine A.   

 • Tri-Peptide Complex Avance...
  Snel bekijken

  Tri-Peptide Complex Avance...

  € 89,00

  De Tri-Peptide Complex Avance Moisturiser van Environ is een rijkelijk, multifunctioneel crème-serum die de huid een verjongende boost geeft. Dit luxueuze serum zorgt er voor dat je huid gehydrateerd aanvoelt en er voller en steviger uitziet. 

  Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je pre-reiniger, reiniger en toner. Breng vervolgens Avance Moisturiser aan (2 à 3 pompjes). Volg met je Environ moisturiser met vitamine A.

  TIP: Environ-gebruikers die een gemiddelde dosis vitamine A gebruiken, kunnen de Cosmetic Roll-CIT gebruiken voor het aanbrengen van Avance Moisturiser.

 • Tri-Peptide Complex+ Avance...
  Snel bekijken

  Tri-Peptide Complex+ Avance...

  € 89,00

  Het anti-aging serum voor de mature huid!

  Dankzij het nieuwe Avance Elixir is er jonger uitzien geen onbereikbaar doel meer in deze selfie-wereld.

  Dit anti-aging serum is werkzaam op verschillende vlakken:

  Het draagt bij tot het verminderen van zichtbare tekenen van veroudering door de huid te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling en vervuiling

  Het verbetert het algemene uitzicht, de textuur en de tonus van de huid

  Het draagt bij tot het behoud van een jonge, stralende en egale teint

  Dit luxueuze serum zorgt er ook voor dat je huid gehydrateerd aanvoelt en er gladder en steviger uitziet. 

  Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Breng vervolgens Tri-Peptide Complex Avance Elixir Moisturiser aan (2 à 3 pompjes). Volg met je Environ moisturiser, hetzij Skin EssentiA, hetzij Youth EssentiA.

  TIP: Ervaren Environ-gebruikers kunnen de Gold Roll-Cit gebruiken voor het aanbrengen.

  Look younger, longer

 • Concentrated Retinol Serum...
  Snel bekijken

  Concentrated Retinol Serum...

  € 65,00

  Retinol 1 bevat een hoge concentratie retinol en colostrum en is de perfecte oplossing voor hardnekkige huidcondities zoals onregelmatige teint, fotoveroudering, ontstekingen. Door de hoge dosis retinol kunnen deze producten enkel gebruikt worden wanneer de huid al gewend is aan hogere concentraties vitamine A. Dit is de eerste fase in het Retinol stappensysteem.

  Gebruik:

  's Avonds na het pre-reinigen, reinigen en tonifië¦ren één druppel Retinol 1 mengen met de Environ moisturiser van uw voorkeur. In het begin van de behandeling de frequentie en de dosis langzaam opbouwen. Enkel geschikt voor personen die al gewend zijn aan AVST 5 of Ionzyme C-Quence 3.

  Niet geschikt voor personen met een zeer gevoelige huid. Daar dit product zeer hoge concentraties vitamine A bevat, eerst een Environ deskundige adviseren alvorens dit product te gebruiken.

 • Concentrated Retinol Serum...
  Snel bekijken

  Concentrated Retinol Serum...

  € 67,00

  Retinol 2 bevat een zeer hoge concentratie retinol en colostrum en is de perfecte oplossing voor hardnekkige huidcondities zoals onregelmatige teint, fotoveroudering, ontstekingen. Door de hoge dosis retinol kunnen deze producten enkel gebruikt worden wanneer de huid al gewend is aan hogere concentraties vitamine A. Dit is de tweede fase in het Retinol stappensysteem.

  Gebruik:

  ’s Avonds na het pre-reinigen, reinigen en tonifiëren één druppel Retinol 2 mengen met de Environ moisturiser van uw voorkeur. In het begin van de behandeling de frequentie en de dosis langzaam opbouwen. Enkel geschikt voor personen die al gewend zijn aan Retinol 1.

 • Concentrated Retinol Serum...
  Snel bekijken

  Concentrated Retinol Serum...

  € 70,00

  Retinol 3 bevat de hoogste concentratie retinol en colostrum en is de perfecte oplossing voor hardnekkige huidcondities zoals onregelmatige teint, fotoveroudering, ontstekingen. Door de hoge dosis retinol kunnen deze producten enkel gebruikt worden wanneer de huid al gewend is aan hogere concentraties vitamine A. Dit is de derde fase in het Retinol stappensysteem.

  Gebruik:

  ’s Avonds na het pre-reinigen, reinigen en tonifiëren één druppel Retinol 3 mengen met de Environ moisturiser van uw voorkeur. In het begin van de behandeling de frequentie en de dosis langzaam opbouwen.

  Enkel geschikt voor personen die al gewend zijn aan Retinol 2. Niet geschikt voor personen met een zeer gevoelige huid. Daar dit product zeer hoge concentraties vitamine A bevat, eerst een Environ deskundige adviseren alvorens dit product te gebruiken.