- Comfort+

Actieve filters

 • Vita-Enriched Colostrum Gel...
  Snel bekijken

  Vita-Enriched Colostrum Gel...

  € 63,00

  Omschrijving Focus Care Comfort + Vita-Enriched Colostrum Gel 30ml

  De essentiële voedingsstoffen helpen het immuunsysteem van de huid versterken, reduceren de zichtbaarheid van fijne lijntjes en roodheid en maken de dunne huid dikker. Geschikt voor de voortijdig verouderde, door zon beschadigde en probleemhuid (acne).

  Gebruik:

  's Morgens en ’s avonds na het pre-reinigen, reinigen en tonifiëren, Intensive Colostrum Gel onder of gemengd met de Environ moisturiser van uw voorkeur aanbrengen. Colostrum Gel mag gecombineerd worden met om het even welk product uit alle Environ gamma's.

 • Vita-Enriched Antioxidant...
  Snel bekijken

  Vita-Enriched Antioxidant...

  € 49,00

  Deze kalmerende en hydraterende gel is het perfecte serum onder je moisturiser om je huid voor te bereiden op de zon of om de gevoelige huid te kalmeren.

  Antioxidant Gel is ook geschikt als dag- en nachtverzorging voor de gevoelige, ruwe of schilferige huid die voorbereid moet worden op producten met vitamine A.

  TIP1: bewaar je Vita-Enriched Antioxidant Gel in de koelkast tijdens de warme periodes en gebruik hem ’s avonds als verkoelende aftersun voor je gelaat.

   TIP2: was je het doelwit van een boosaardig insect? De Vita-Enriched Antioxidant Gel doet prima dienst als afterbite behandeling!

  TIP3: ook je man zal deze gel weten te appreciëren om zijn huid na het scheren te kalmeren.

 • Anti-Pollution Spritz 50ml
  Snel bekijken

  Anti-Pollution Spritz 50ml

  € 39,00

  De Complete Anti-Pollution Spritz van Environ vormt een licht, onzichtbaar en ademend schild op de huid en biedt volledige bescherming met een wetenschappelijk geperfectioneerde mix van intelligente ingrediënten die beschermen tegen vervuiling en de schadelijke effecten van vervuiling tegengaan.

 • Anti-Pollution Masque 75ml
  Snel bekijken

  Anti-Pollution Masque 75ml

  € 45,00

  Het Purifying Anti-Pollution Masque van Environ is een multi-functioneel masker met Japanse houtskool en speciale plantaardige ingrediënten dat helpt om onzuiverheden die het gevolg zijn van vervuiling te absorberen, het aanzien van de huid te normaliseren en te hydrateren, waardoor ze gerevitaliseerd en zacht aanvoelt.