Essential Care

Actieve filters

 • Vita-Antioxidant...
  Snel bekijken

  Vita-Antioxidant...

  € 57,00

  De Vita-Antioxidant AVST 3 Moisturiser bevindt zich op het derde niveau in het basis Step-Up-System van Environ. Deze crème bevat de kenmerkende Environ vitaminecocktail (A, C en E) in een hoge dosis, verrijkt peptiden, die zorgt voor een stralende, gezonde huid.

  Breng je Vita-Antioxidant AVST 3 Moisturiser ’s ochtends en ’s avonds aan (2 à 3 pompjes) na je Pre-Cleansing Oil, cleanser, toner, (serum) en ooggel.

  Step-Up-System TIP: nadat je 2 verpakkingen hebt opgebruikt en je huid goed aanvoelt, ben je klaar om over te stappen naar de Vita-Antioxidant AVST 4 Moisturiser.

  Happy Step-Upping!

 • Vita-Antioxidant...
  Snel bekijken

  Vita-Antioxidant...

  € 52,00

  De Vita-Antioxidant AVST 2 Moisturiser bevindt zich op het tweede niveau in het basis Step-Up-System van Environ. Deze crème bevat de kenmerkende Environ vitaminecocktail (A, C en E) in een medium dosis die zorgt voor het verbeteren van jouw algemene huidconditie.

  Klinkt dit ook wat ‘algemeen’? Dat is nu net wat de vitamine A in de Step-Up producten doet; het pakt zowat alles tegelijk aan: pigmentatievlekjes, roodheden, tekort aan vocht, puistjes, lijntjes, verslapping,… het is dé problemsolver.

  Breng je Vita-Antioxidant AVST 2 Moisturiser ’s ochtends en ’s avonds aan (2 à 3 pompjes) na je Pre-Cleansing Oil, cleanser, toner, (serum) en ooggel.

  Step-Up-System TIP: nadat je 2 verpakkingen hebt opgebruikt en je huid goed aanvoelt, ben je klaar om over te stappen naar de Vita-Antioxidant AVST 3 Moisturiser. 

 • Vita-Antioxidant...
  Snel bekijken

  Vita-Antioxidant...

  € 51,00

  De Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 1 is de eerste stap van het Vitamin STEP-UP SYSTEM van Environ Skin EssentiA. Deze crème bevat een lage dosis vitamine A, C en E, en is ook verrijkt met antioxidanten. Resultaat? Je huid ziet er gezond uit.

  Heb je vragen omtrent het gebruik van dit product; vraag dan advies van onze Masters in Beauty.

  Gebruiksadvies: Breng je AVST Moisturiser 1 ’s ochtends en ’s avonds aan (2 à 3 pompjes) na je pre-reiniger, reiniger, toner en ooggel. Nadat je 2 flacons hebt opgebruikt en je huid goed aanvoelt, ben je klaar om over te stappen naar de AVST Moisturiser 2

 • Vita-Peptide Intensive...
  Snel bekijken

  Vita-Peptide Intensive...

  € 132,00

  Het Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus is samen met de Defence Crème Plus de vijfde stap van het Vitamin STEP-UP SYSTEM van Environ Youth EssentiA. Dit serum bevat de hoogste dosis vitamine A, C en E, en een krachtige combinatie van Juvinity™, peptiden, antioxidanten en moisturisers. Deze ingrediënten werken synergetisch om je huid er zo lang mogelijk zo jong mogelijk uit te laten zien.

  Gebruiksadvies:

  Breng je Intensive Serum 4 Plus ’s ochtends en ’s avonds aan (2 à 3 pompjes) na je pre-reiniger, reiniger, toner en ooggel. Breng bovenop je serum je Defence Crème of Defence Crème Plus aan.

  Ofwel kan je ook twee pompjes C-Quence Serum 4 en Defence Crème of Defence Crème Plus in je handpalm mengen en vervolgens op je huid aanbrengen.

  Gebruik eerst je Intensive Serum 4 Plus met Defence Crème. Wanneer je huid hieraan gewoon is, combineer dan je Intensive Serum 4 Plus met Defence Crème Plus.

 • Vitamin A, C & E Body Oil...
  Snel bekijken

  Vitamin A, C & E Body Oil...

  € 59,00

  Een lichte, voedende olie met hoge concentraties vitamine A en essentiële antioxidanten, ideaal voor de droge en door zon beschadigde huid. Is ook aanbevolen voor de verzorging van littekens en striemen.

  Gebruik:

  Dagelijks, zowel 's morgens als 's avonds gebruiken.

  - Na bad of douche.

  - In een dunne laag aanbrengen en in de huid masseren.

 • Alpha Hydroxy Derma-Lac...
  Snel bekijken

  Alpha Hydroxy Derma-Lac...

  € 52,00

  De Derma-Lac Lotion van Environ is een licht (natuurlijk) geparfumeerde lichaamslotion op basis van melkzuur (lactaatzuur). Deze lotion helpt bij het intens hydrateren van je huid en egaliseert tegelijk de vlekkerige teint. Door de milde, exfoliërende werking voelt de huid meteen zachter en gladder aan.

  Meng ’s ochtends en ’s avonds Derma-Lac Lotion met A, C & E Oil, Enhanced A, C & E Oil of A, C & E Body Cream in je handpalm en breng ze samen aan op heel je lichaam. Bescherm elke ochtend de blootgestelde huid met RAD SPF 15 of Alpha Day Lotion SPF 15.

 • Botanical Infused...
  Snel bekijken

  Botanical Infused...

  € 47,00

  De Botanical Infused Moisturising Toner van Environ is een essentiële stap in je skincare routine. Deze toner werkt in synergie met je andere Skin EssentiA producten. Je huid wordt gehydrateerd en je teint wordt egaler. Resultaat? Een frisse en gezonde look.

  TIP: To tone or not to tone? De toner is een stap die helaas vaak wordt vergeten, of als onbelangrijk wordt bestempeld. Vele toners of ‘tonics’ dienen enkel om de laatste restjes make-up te verwijderen. Environ toners doen meer dan dat: ze houden de natuurlijke pH van je huid op peil voor een betere opname van de actieve ingrediënten. Ze hydrateren en bestrijden huidveroudering.

  Breng de Moisturising Toner altijd aan na je pre-reiniger en reiniger. Doe dit met je handen of een droog wattenschijfje en breng vervolgens je vitamine A moisturiser aan.

 • Cleansing Gel | 200 ml
  Snel bekijken

  Cleansing Gel | 200 ml

  € 48,00

  De Low Foam Cleansing Gel van Environ is een lichtschuimende gel-reiniger. Het verwijdert make-up, overtollige talg en onzuiverheden van je huid op een zachte manier en geeft onmiddellijk een fris en ‘clean’ gevoel.

  Gebruiksaanwijzing: Start ’s ochtends en ’s avonds met je Pre-Cleansing Oil en schuim daarna de Cleansing Gel (2 pompjes) op in de hand en reinig de huid. Spoel af met lauw water en breng vervolgens je toner en moisturiser aan.

 • Eye Gel Antioxidant & Peptide
  Snel bekijken

  Eye Gel Antioxidant & Peptide

  € 38,00

  De Antioxidant & Peptide Eye Gel van Environ is het aangepaste vitamineproduct met peptiden voor de delicate huid rond je ogen. Het helpt bij het verzachten van de fijne lijntjes en verbetert de hydratatie, waardoor de huid strakker en jeugdiger oogt.

  Wacht niet met het gebruiken van een oogproduct totdat de eerste lijntjes zichtbaar zijn, maar gebruik het meteen in je basis skincare routine.

  Gebruiksadvies: Gebruik je Eye Gel ’s ochtends en ’s avonds (1 pompje) na je pre-reiniger, reiniger, toner. Nadien breng je je moisturiser met vitamine A aan. Wanneer je een flacon hebt opgebruikt, en de huid rond je ogen goed aanvoelt, kan je als volgende oogproduct Youth EssentiA Eye Gel gebruiken.  

  INDIEN HET  NIET OP VOORRAAD IS:
  TIP AANBEVOLEN : Vita-Peptide Eye Gel

 • Vita-Antioxidant Defence...
  Snel bekijken

  Vita-Antioxidant Defence...

  € 116,00

  Omschrijving Youth EssentiA Vita-Antioxidant Defence Crème Plus 35ml

  De Defence Crème Plus bestrijdt huidbeschadiging opgelopen door vrije radicalen dankzij hoge dosissen vitamine A, C, antioxidanten en Sepicalm VG WP. Deze ingrediënten verleggen de grenzen van jeugdigheid en helpen bij het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering. Hierdoor ziet de huid er steviger, egaler, gladder en stralend gezond uit. Het dynamisch duo Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus en Vita-Antioxidant Defence Crème Plus vormen samen de vijfde en ultieme stap van het Youth EssentiA Vitamin STEP-UP SYSTEM.

 • Vita-Peptide C-Quence Serum...
  Snel bekijken

  Vita-Peptide C-Quence Serum...

  € 116,00

  Omschrijving Youth EssentiA Vita-Peptide C-Quence Serum 2 35ml

  Vita Peptide C-Quence Serum 2 is de tweede stap in het Vitamin STEP-UP SYSTEMTM en bevat een gemiddelde concentratie vitaminen A, C en E in het Youth EssentiA gamma, samen met antioxidanten en peptiden die in synergie werken om zichtbare tekenen van huidveroudering te bestrijden en de hydratatie en ongelijkmatige teint te verbeteren. De huid ziet er gladder en jeugdiger uit.

   

  Gebruik:

  Zowel 's morgens als 's avonds gebruiken.

  - Na het pre-reinigen, reinigen en tonifiëren van de huid.

  - Twee pompjes van het serum aanbrengen op gelaat, hals en decolleté.

  - Druk het serum met open handen in de huid.

  - Vervolgens Antioxidant Defence Crème aanbrengen.

 • Vita-Antioxidant AVST Gel |...
  Snel bekijken

  Vita-Antioxidant AVST Gel |...

  € 49,00

  Vita Antioxidant AVST Gel is een inleidende gel in het AVST stappensysteem die de laagste concentraties vitamine A en vitamine C bevat. Vita-antioxidant AVST Gel is ideaal voor de vochtarme en verstopte huid en helpt bij het kalmeren van roodheid,  gevoelige en geïrriteerde huid.

   

  Gebruik:

  Dagelijks, zowel 's morgens als 's avonds gebruiken.

  - Na het pre-reinigen, reinigen en tonifiëren.

  - Vita-antioxidant AVST Gel op gelaat, hals en decolleté aanbrengen.

   

  Kan alleen of in combinatie met AVST 1-2-3-4-5 gebruikt worden. ‘s Morgens en ‘s avonds gebruiken.

 • Vitamin A, C & E Body...
  Snel bekijken

  Vitamin A, C & E Body...

  € 52,00

  Een lichte, voedende olie met hoge concentraties vitamine A en essentiële antioxidanten, ideaal voor de droge en door zon beschadigde huid. Is ook aanbevolen voor de verzorging van littekens en striemen.

  Gebruik:

  Dagelijks, zowel 's morgens als 's avonds gebruiken.

  - Na bad of douche.

  - In een dunne laag aanbrengen en in de huid masseren.

 • Tri-Complex Contouring...
  Snel bekijken

  Tri-Complex Contouring...

  € 45,00

  De Tri-Complex Contouring Cream van Environ is een wetenschappelijk geavanceerde formule die driedimensionale contouringeffecten helpt te geven:

  Dit krachtige product zal helpen om het aanzien van een sinaasappelhuid, verslapte huid en verlies aan veerkracht te verbeteren, te verstevigen en opnieuw vorm te geven.

  Tri-Complex Contouring Cream is bestemd voor zones zoals de onderkin, bovenarmen, buik, billen, dijen en knieën.

 • revolutionaire DF Mobile...
  Snel bekijken

  revolutionaire DF Mobile...

  € 495,00

  Het revolutionaire DF Mobile Skincare Device, ontwikkeld door Dr Des Fernandes, is een hoogwaardige technologie die is ontworpen om de actieve ingrediënten en voordelen van Environ's krachtige serums te optimaliseren.

  Gebruik het draagbare apparaat als power-duo met Environ's Avance Elixir om de zichtbare tekenen van fotoveroudering te verbeteren

  De effectieve productformuleringen van Environ in het Youth+ gamma zijn intelligent en wetenschappelijk ontworpen om de huid er veerkrachtiger en stralender uit te laten zien.

 • A,C & E Body Cream 150 ml
  Snel bekijken

  A,C & E Body Cream 150 ml

  € 49,00

  Deze voedende, romige lichaamscrème verrijkt met de kenmerkende Environ vitaminecocktail (A, C en E) maakt je huid glad en zijdezacht.

  Breng je Body Cream rijkelijk aan op heel het lichaam na het nemen van een douche of bad.

  TIP: meng de Body Cream met 1/3e hoeveelheid Derma-LAC Lotion voor een extra hydraterend effect.

 • Vita-Antioxidant...
  Snel bekijken

  Vita-Antioxidant...

  € 59,00

  De Vita-Antioxidant AVST 4 Moisturiser bevindt zich op het vierde niveau in het basis Step-Up-System van Environ. Deze crème bevat de kenmerkende Environ vitaminecocktail (A, C en E) in een hoge dosis, verrijkt peptiden, die zorgt voor een stralende, gezonde huid.

  Breng je Vita-Antioxidant AVST 4 Moisturiser ’s ochtends en ’s avonds aan (2 à 3 pompjes) na je Pre-Cleansing Oil, cleanser, toner, (serum) en ooggel.

  Step-Up-System TIP: heb je deze dosis reeds 6 à 12 maanden na elkaar gebruikt en voelt je huid goed aan? Dan ben je klaar om over te stappen naar de Vita-Antioxidant AVST 5 Moisturiser. Happy Step-Upping! :-)

 • Mild Cleansing Lotion | 200 ml
  Snel bekijken

  Mild Cleansing Lotion | 200 ml

  € 48,00

  Dit is een zachte en zeepvrije reinigingsmelk. De Mild Cleansing Lotion verwijdert make-up, overtollige talg en onzuiverheden van je huid en geeft onmiddellijk een zacht en fris gevoel.

  Start ’s ochtends en ’s avonds iedere skincare routine met je Pre-Cleansing Oil en masseer daarna de Mild Cleansing lotion (3 pompjes) zachtjes in op een vochtige huid. Spoel af met water en breng vervolgens je toner en moisturiser aan.

 • Hydrating Clay Masque | 50 ml
  Snel bekijken

  Hydrating Clay Masque | 50 ml

  € 36,00

  Voor alle huidtypes;Omni-multifunctionele masker; niet alleen meerdere functies voor je huid maar kan je ook op verschillende manieren toepassen in je skincare routine.

  2 x per week in te schakelen als ultrazachte exfoliatie, voor een gladde en stralende huid. Start met het aanbrengen van je Pre-Cleansing Oil en masseer hier bovenop het Hydrating Clay Masque in met je vingertoppen (de hoeveelheid van een koffielepel) tot de crème transparant wordt. Daarna eventjes laten drogen, vermengen met water en afspoelen.

  Heb je een droge of vochtarme huid? Gebruik het Hydrating Clay Masque dan 2x per week als hydraterend masker na je Pre-Cleansing Oil en cleanser. 
  10 à 20 min. inwerken, spoel af en reinig opnieuw met je cleanser. 

  TIP:  'nachtelijk hydratatiebommetje': breng een dun laagje aan bovenop je nachtverzorging (als laatste stap in je skincare routine) en ga ermee slapen. 's Ochtends masseer je heel kort je gelaat met natte handen en spoel je alles af.

 • Dual Action Pre-Cleansing...
  Snel bekijken

  Dual Action Pre-Cleansing...

  € 32,00

  Dubbele reiniging = (meer dan) dubbel plezier!

  Waarom dubbel reinigen?

  Heel eenvoudig: vet en water vermengen zich niet. Bij Environ gebruiken we als eerste stap van de reiniging deze Dual Action Pre-Cleansing Oil omdat de olie van je huid (talg) oplost in olie (Dual Action Pre-Cleansing Oil) en niet in water, waar je normaalgesproken je gelaat mee wast. De olie kan dus de poriën in de diepte reinigen en onzuiverheden, make-up en SPF losmaken, zonder je poriën te verstoppen of de natuurlijke beschermlaag van je huid aan te tasten.

  Daarna gebruik je je favoriete Environ cleanser als tweede stap in de reiniging. Hiermee verwijder je alle talg, make-up en onzuiverheden die de Dual Action Pre-Cleansing Oil heeft losgemaakt. Resultaat? So fresh & So clean. :-)

  Dubbel reinigen doe je zowel 's morgens als 's avonds. Masseer voldoende product op je gelaat, hals en decolleté, vermeng daarna met water en spoel af. Vervolgens gebruik je je aanbevolen Environ cleanser. 

 • Oil Free Eye Make-up...
  Snel bekijken

  Oil Free Eye Make-up...

  € 27,00

  Deze zachte, olievrije Make-Up Remover verwijdert al je oogmake-up en onzuiverheden rond de ogen zonder deze delicate zone uit te drogen. Het product bevat ook een krachtige antioxidant (Honeybush tea extract) dat de huid kalmeert en hydrateert. Ook geschikt voor gevoelige ogen en lenzendragers.

  TIP1: Ga niet als een wilde tekeer wanneer je je oogmake-up verwijdert! Wrijven in je ogen veroorzaakt rimpels en dat is absoluut te vermijden dus ;-). Doe wat remover op een wattenschijfje en laat dit even met hele lichte druk op je ogen rusten. Veeg daarna je oogmake-up weg in verticale bewegingen.

  TIP2: last van hardnekkige oogmake-up die maar geen afscheid van je oogcontour kan nemen? Vermijd de pandalook en voeg enkele druppeltjes Pre-Cleansing Oil toe op je wattenschijfje met Eye Make-up Remover.

   TIP3: De Eye-Makeup Remover is ook perfect als oogkompres te gebruiken: breng een ruime hoeveelheid aan op 2 wattenschijfjes, leg ze op je ogen (5 à 10 min.), zet een leuk muziekje op, leg je even neer en ontspan.