SKIN BY DINGS

Actieve filters

 • FOAM TASTIC THINGS
  Snel bekijken

  FOAM TASTIC THINGS

  € 40,00

  hydrating foam serum body & face | Vit. E, C, niacinamide, panthenol, omega 3+6

  Een multitaskende verzorging met een luchtig schuimpje van fun? Yes, please! Dit serum in schuimvorm hydrateert zowel lichaam als gelaat.

  Masseer het in na het zonnen, natuurlijk, maar ook na het reinigen, na de douche of wanneer je er zin in hebt. Want deze FOAM TASTIC THINGS enkel als pure aftersun gebruiken zou je grootste skin sin zijn!

  Let's foam things up!

 • SUNNY SIDE OF THINGS
  Snel bekijken

  SUNNY SIDE OF THINGS

  € 44,00

  body & face lotion | SPF 50+ Inhoud: 200 ml

  De 'zonnecrème de la crème' voor je lichaam & gelaat. Hydraterende lotion die jou (en het hele gezin) een zeer hoge, waterbestendige UVA en UVB (SPF 50+) bescherming biedt. Boek je vliegticket, pak je bikini's of ski's en gooi SUNNY SIDE OF THINGS in die valies.

  Apply & play!

  Breng rijkelijk aan voor blootstelling aan de zon. Herhaal regelmatig voor een doeltreffende bescherming. Ga zwemmen. Dans op het strand. Kijk naar de zonsondergang. Enjoy the SUNNY SIDE OF THINGS.

  Geschikt voor alle huidtypes (ook de meest gevoelige) en voor baby's. Hypoallergeen, niet-comedogeen en dermatologisch getest. 

 • TAKE THINGS EASY
  Snel bekijken

  TAKE THINGS EASY

  € 45,00

  body mist | SPF 30

  Zonbeschermende en hydraterende body mist met een SPF 30. Makkelijker beschermen dan dit wordt het niet. TAKE THINGS EASY beschermt je op een doeltreffende en veilige manier dankzij de zeer geavanceerde antioxidanten bescherming (UVA, UVB en blauw licht). Maar daar hoef jij verder niet over na te denken. Relax & take it easy.

  Spray & play!

  Shake, shake, shake & spray!

  De formule bestaat uit twee verschillende laagjes die zich vermengen en activeren bij het schudden. Uitermate belangrijk voor een goede werking van dit product. Herhaal regelmatig gedurende de dag voor een doeltreffende bescherming.

  Multifunctional skincare infused ☼ protection

  Passionate about healthy suncare you ♥ to wear

  Founded by Ciska Dings

  #madeinbelgium

 • FIRST THINGS FIRST
  Snel bekijken

  FIRST THINGS FIRST

  € 55,00

  face primer & moisturiser | SPF 30 - 50ml

  FIRST THINGS FIRST - skin by Dings

  Kick-start je huid met deze dagdagelijkse basis. 

  Gladmakende, hydraterende all-in-one primer & moisturiser met een SPF 30. Gebruik FIRST THINGS FIRST als dagcrème of als perfectionerende basis onder je make-up. Deze niet-vette, fluide crème bevat een zeer geavanceerde antioxidanten bescherming (UVA, UVB en blauw licht). Resultaat? Een mooie gladde huid met minder zichtbare lijntjes en poriën. 

  Breng dagelijks (dat betekent dus alle 365 dagen, ook wanneer je de zon niet ziet schijnen) aan, na je reiniging. Bescherming opfrissen, of een opkikkertje nodig tijdens de dag? Gebruik THE NEXT BEST THINGS multi-protection face mist. En dan ben je ongelooflijk goed bezig.

  Multifunctional skincare infused ☼ protection

  Passionate about healthy suncare you ♥ to wear

  Founded by Ciska Dings

  #madeinbelgium