Permanente Make-Up

PMU wordt steeds populairder en dat is niet zo vreemd. Er altijd verzorgd uitzien, onder alle omstandigheden en op ieder moment van de dag, is een echt comfort. D.m.v. ultrafijne naaldjes worden er kleurpigmenten in de huid aangebracht, waardoor de aangebrachte accenten het uiterlijk meer laten spreken. Afhankelijk van de gekozen kleur en plaats bijft het resultaat 1-2 jaar mooi.

PMU is geschikt voor diegene die:
*moeite hebben om zichzelf op te maken
*weinig zin/of tijd hebben zichzelf op te maken
*allergisch zijn voor make-up

Veronique heeft een allround jaaropleiding gevolg aan de Academie voor PMU. Onze vakkennis blijft up-to-date door het regelmatig volgen van diverse bijscholingen/masterclasses. Ook zijn wij lid van de NSGP (Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU Specialisten). Deze stichting streeft ernaar om het vak naar een hoger niveau te brengen en helpt de consument bij het vinden van een gediplomeerd specialiste, die aan hun hoge kwaliteitsnormen voldoet.

Een zo mooi mogelijk en natuurlijk resultaat is onze doelstelling, daarom worden al onze nieuwe pigmentaties in 3 behandelsessies aangeboden,zo kan het resultaat langzaam worden opgebouwd. Goed overleg en een eerlijk advies hierin is van groot belang!

Bij de 1e behandeling worden kleur en vorm uitgebreid besproken (wenkbrauwen worden voorgetekend), alvorens er begonnen wordt met het pigmenteren. De 2e en evt. 3e behandeling die daarop volgen (ieder met min. 6 weken ertussen) zullen het resultaat vervolmaken. Indien u meer info wenst of vragen heeft , bieden wij u vrijblijvend een gratis intakegesprek aan. (max. 30 min)

PMU-WENKBRAUWEN - Hairstrokes / Schaduwtechniek. Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitstraling van het gezicht. Dmv de hairstroke-techniek is het tegenwoordig mogelijk om heel natuurlijke wenkbrauwen te maken (kijk op ons portfolio voor enkele voorbeelden). Dunne en onregelmatige wenkbrauwen kunnen met PMU gecorrigeerd worden. Het is ook mogelijk om de vorm aan te laten passen, bijv. een hogere boog, een vollere aanzet, of een langer uiteinde/'staartje'. Ook bij het totaal ontbreken van eigen haartjes kan een prachtig resultaat behaald worden. Het is mogelijk om over uw bestaande PMU de hairstroke-techniek te laten plaatsen. Ook zijn wij gespecialiseerd in vorm- en kleurcorrecties, of het verwijderen van (minder mooie) PMU.
Voorbeelden van permanente make-up ziet u in ons portfolio.
LET OP: foto's zijn direct na de behandeling gemaakt, het resultaat is hierdoor vrij donker en intens. Na 3 tot 4 dagen wordt dit lichter en natuurlijker.

PORTFOLIO PMU WENKBRAUWEN HIERDe nabehandeling voor thuis dient u nauwkeurig op te volgen, dit is zeer belangrijk om het genezingsproces goed te laten verlopen en een infectie te voorkomen. Hoe de huid na de behandeling reageert is bij ieder persoon verschillend. U kunt in de meeste gevallen meteen uw dagelijkse activiteiten hervatten, houd wel alle regels hieronder in acht.

Gedurende 3 dagen:
-De behandelde huid droog en schoon houden (geen water, milk of lotions aanbrengen).
-Wenkbrauwen: De verzorgingscrème 2 x per dag aanbrengen met een wattenstaafje.
-Geen make-up op de behandelde huid aanbrengen.
-Niet met de vingers aan de behandelde huid zitten.
-Niet in de ogen wrijven (na een behandeling).
-Nooit aan de korstjes krabben!
Gedurende 1 week:
Geen zon, zonnebank, zee, sauna, whirlpool, jacuzzi, zwembad.

BELANGRIJK: Na de behandeling ontstaan er hele kleine korreltjes op de huid, dit zijn kleine korstjes. Om infectie te voorkomen mag u hier in GEEN geval aan krabben! Laat de huid dit zelf afstoten, u voorkomt zo een littekentje en het meetrekken van pigment wat in de huid zit.

Tips nazorg wenkbrauwen voor de toekomst: Door zon en zonnebank kan de PMU eerder vervagen. Gebruik daarom wanneer u gaat zonnebaden een sunblock vanaf factor 25 of hoger. Peelings, fruitzuurbehandelingen en UV-licht kunnen kleur en houdbaarheid van de PMU nadelig beinvloeden.

*Merkt u iets ongewoons tijdens het genezingsproces, of heeft u vragen? Neem dan altijd contact met ons op.

Ons instituut en onze werkwijze zijn op veiligheid en hygiëne getoetst en goedgekeurd door de GGD. Wij werken volgens de verplicht gestelde hygiënerichtlijnen van het LCHV.

Informeer uzelf en bekijk de mogelijkheden en onze Portfolio.

PMU PRIJSLIJST HIER


Voor meer info over de PMU Academie van Irma Hulscher