Anti Aging - Skincare

PCA staat voor een gezonde mooie huid. De professionele behandelingen zijn wetenschappelijk geformuleerd op een milde manier de huid te stimuleren, te verstrakken en te liften!
PCA SKIN uw oplossing bij Anti-Aging, Acne problemen, Pigmentstoornissen, Littekens.
Poure Elle is dan ook zeer verheugd om dit zeer populaire Amerikaanse merk te mogen voorstellen. PCA Skin is zeer populair in de U.S.A. en krijgt vooral internationale bekendheid door de aandacht van Oprah Winfrey en de Amerikaanse Vogue. PCA Skin is vooroploper in de U.S.A. betreft professionele peelingen.


PCA Skin – specialist in peelings


Placeholder Image

“PCA skin is gebaseerd op diverse zuren waaronder TCA, Jessner, melkzuur, glycolzuur, salicylzuur, gojic acid en citroenzuur. PCA skin bevat tevens huididentieke werkstoffen waaronder retinol, peptiden en vitamine C, deze werkstoffen spelen een belangrijke rol om huidverbetering van binnenuit te stimuleren.

PCA skin is dermatologisch en klinisch getest. De formules zijn vrij van synthetische geur en kleurstoffen en leveren hierdoor consequent veilige, effectieve resultaten zonder huidirritatie.

Bijzonder aan dit innovatieve merk is de medische achtergrond met meer dan 20 jaar ervaring en de manier waarop op specialistische wijze behandelingen met de unieke serums en peelingen verschillende huidproblemen tegelijk kunnen aanpakken.

Alle behandelingen van PCA skin gaan vooraf met een intake gesprek, vraag naar de mogelijkheden